Page 1 of 1

Getting WabbitStudio to compile

PostPosted: 20 December 2011, 01:00
by chickendude
I've got Visual Studio 2010 installed and am trying to figure out how exactly i can get it to build right. I also download the gmp library and put it where i think it should go, but it still says that it isn't found.

Re: Getting WabbitStudio to compile

PostPosted: 20 December 2011, 02:37
by Buckeye Dude
First what are you trying to compile? I've made a commit that adds some necessary library files, so this should help remove errors about different library files needed. However its been a while since I've done a fresh install, in source control get latest and paste me any errors you get

Re: Getting WabbitStudio to compile

PostPosted: 20 December 2011, 13:29
by chickendude
I was trying to compile WabbitCode, i'm not sure if i'm doing it right though. I'll download the new source and see if that fixes it.

Re: Getting WabbitStudio to compile

PostPosted: 20 December 2011, 14:10
by Buckeye Dude
Compiling WabbitCode shouldn't require anything, but I recently had issues with the source control so its possible large chunks of code are missing. Paste me some errors and I'll make commits to fix it

Re: Getting WabbitStudio to compile

PostPosted: 21 December 2011, 01:13
by chickendude
When I try to build it, here's what it throws me:
5>------ Operación Generar iniciada: proyecto: Wabbitcode, configuración: Debug x86 ------
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\GUI\MainWindow.xaml(191,4): error MC3074: la etiqueta 'DockingManager' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 191, posición 4.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Editor\Editor.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DocumentContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Panels\ErrorList.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DockableContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Panels\LabelList.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DockableContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Panels\OutputWindow.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DockableContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Panels\ProjectViewer.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DockableContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
========== Generar: 0 correctos, 1 incorrectos, 0 actualizados, 4 omitidos ==========

"Label XXX doesn't exist in the XML namespace ..."

EDIT: Trying to build Spasm, i get: "SPASM.rc(122): error RC2135: file not found: SPASM.tlb"
EDIT2: I'm not sure if it makes a difference, but i'm on a 32-bit machine...

Re: Getting WabbitStudio to compile

PostPosted: 11 September 2014, 10:33
by alice
Nice to see you around! Wish i could test it out. The old screenshots i saw looked really nice :)