Getting WabbitStudio to compile

Z80 Software Tools
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

chickendude

Staff Member

Topic Starter

Getting WabbitStudio to compile

Post20 December 2011, 01:00

I've got Visual Studio 2010 installed and am trying to figure out how exactly i can get it to build right. I also download the gmp library and put it where i think it should go, but it still says that it isn't found.
Offline
User avatar

Buckeye Dude

Staff Member

Re: Getting WabbitStudio to compile

Post20 December 2011, 02:37

First what are you trying to compile? I've made a commit that adds some necessary library files, so this should help remove errors about different library files needed. However its been a while since I've done a fresh install, in source control get latest and paste me any errors you get
Offline
User avatar

chickendude

Staff Member

Topic Starter

Re: Getting WabbitStudio to compile

Post20 December 2011, 13:29

I was trying to compile WabbitCode, i'm not sure if i'm doing it right though. I'll download the new source and see if that fixes it.
Offline
User avatar

Buckeye Dude

Staff Member

Re: Getting WabbitStudio to compile

Post20 December 2011, 14:10

Compiling WabbitCode shouldn't require anything, but I recently had issues with the source control so its possible large chunks of code are missing. Paste me some errors and I'll make commits to fix it
Offline
User avatar

chickendude

Staff Member

Topic Starter

Re: Getting WabbitStudio to compile

Post21 December 2011, 01:13

When I try to build it, here's what it throws me:
5>------ Operación Generar iniciada: proyecto: Wabbitcode, configuración: Debug x86 ------
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\GUI\MainWindow.xaml(191,4): error MC3074: la etiqueta 'DockingManager' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 191, posición 4.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Editor\Editor.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DocumentContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Panels\ErrorList.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DockableContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Panels\LabelList.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DockableContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Panels\OutputWindow.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DockableContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
5>C:\Users\user\Desktop\WabbitStudio\Source\Wabbitcode\Wabbitcode\Panels\ProjectViewer.xaml(1,21): error MC3074: la etiqueta 'DockableContent' no existe en el espacio de nombres XML 'clr-namespace:AvalonDock;assembly=AvalonDock'. Línea 1, posición 21.
========== Generar: 0 correctos, 1 incorrectos, 0 actualizados, 4 omitidos ==========

"Label XXX doesn't exist in the XML namespace ..."

EDIT: Trying to build Spasm, i get: "SPASM.rc(122): error RC2135: file not found: SPASM.tlb"
EDIT2: I'm not sure if it makes a difference, but i'm on a 32-bit machine...

Re: Getting WabbitStudio to compile

Post11 September 2014, 10:33

Nice to see you around! Wish i could test it out. The old screenshots i saw looked really nice :)

Return to WabbitStudio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron